22/10/12

"Τον θέλω ΤΩΡΑ, dead or alive"


(φωτογραφία από το www.tovima.gr )

Δημοσιοκάφρος: Πέστε μας, πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι έρευνες της Αστυνομίας;
Αρχηγός της Μπάτσων Σχολής: Έχουμε χτενίσει, κυρία Spirakis, όλη την πολιτεία αλλά δεν τον βρίσκουμε πουθενά. Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά μας παραμονεύουν στις γωνίες των γηπέδων μήπως και τον δουν να εμφανίζεται, αλλά εις μάτην...
Δημοσιοκάφρος: Εκτός συνόρων πώς πάνε τα πράγματα;
Αρχηγός της Μπάτσων Σχολής: Μέσω Μυστικών Υπηρεσιών έχουμε δεχθεί ένα σήμα που μας λέει ότι μπορεί να αλωνίζει κάπου στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ταλαντούχο παίκτη να αψηφά επαγγελματικά συμβόλαια και υψηλά πριμ και να δέχεται να παίζει για μερικές χιλιάδες ευρώ σκοτώνοντας τα πόδια του.
Δημοσιοκάφρος: Υπάρχει μια πληροφορία που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ότι υπέγραψε ήδη συμβόλαιο στον Πανακρωτηριακό Χανίων.
Αρχηγός της Μπάτσων Σχολής: Παν...ακρωτηριακός who; O, μαι γκατ! Ιτσ ανμπιλίβαμπολ!
Δημοσιοκάφρος: Τι άλλο σκοπεύετε να κάνετε;
Αρχηγός της Μπάτσων Σχολής: Αν όντως είναι στο Ελλάντα, πρέπει να ειδοποιηθεί τάχιστα η Πρεσβεία μας και οι πράκτορές μας στην Κρήτη. Μπορούμε να τον φέρουμε πίσω με μια επιχείρηση αλά Οτσαλάν. Προς το παρόν τον έχουμε επικηρύξει εδώ στο Πιουσκόνσιν και η φάτσα του κρέμεται σε κάθε λεωφόρο και γωνιά.
Δημοσιοκάφρος: Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από ποιους;
Αρχηγός της Μπάτσων Σχολής: Τον θέλουνε δυο ομάδες φουτμπόλ, μια του μπάσκετ στο NCAA, τρεις αλυσίδες σούπερ μάρκετ για σύμβολο παρακίνησης και μασκότ. Επίσης, πεθαίνουν για να τον πάρουν 2 κολοσσοί στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και μια πολυεθνική που δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας.
Δημοσιοκάφρος: Γνωρίζετε ότι το παρατσούκλι του είναι ''το μαύρο πιστόλι'';
Αρχηγός της Μπάτσων Σχολής: Αν τον είχα μπροστά μου ειλικρινώς θα τον ''σκότωνα". Τόση ζημία μού έχει κάνει. Μια υπόθεση που δεν με αφήνει να κοιμηθώ. Αλλά εκτός από μένα κι όλοι οι άλλοι συνεργάτες μου έχουν βασανιστεί τα μέγιστα. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι.
Δημοσιοκάφρος (σιγοτραγουδιστά): ...The future's in the air... I can feel it everywhere... Blowing with the wind of change...
Αρχηγός της Μπάτσων Σχολής (συμπληρώνει): Walking down the street... I follow him... down to Chania Town... listening to the wind of change...
Δημοσιοκάφρος (σχολιάζει μέσα της σαρκαστικά): Καλά! Τώρα ο Πίου; Έχει κάνει τσίου τσίου...






Δεν υπάρχουν σχόλια: